tisdag 30 september 2008

Ännu ett underbart kit från Skaparlusten!



Det känns nästan lite tjatigt att skriva att jag fick ett underbart kit av Ilona för jag får underbara kit av Ilona varje gång. När jag hämtar paketet på posten är jag nästan rädd för att öppna det för jag vet att jag kommer vilja scrappa omedelbums, vilket jag sällan kan just då.

Den här gången fick vi alla samma kit i teamet och det ska bli så kul att se vad de andra gör med det. För min egen del kan jag bara säga, återigen, att jag inte kunnat välja bättre material själv, för så perfekt stämmer det som fanns i kitet med min egen smak.

Den här layouten har jag kompletterat med några småsaker, en liten kristall swirl, några pappersblommor, även om de flesta var med i kitet, och en filtblomma. Allt ifrån Prima, något som passade extra bra eftersom det mesta i kitet vi fick var just från Prima (behöver jag säga att det är mitt favoritmärke?).

Utöver detta hittade jag stjärntråd på Rusta, som jag bara var tvungen att ha och genast prova. Dessutom har jag gjort egna biljetter, som jag tycker är en liten rolig detalj. Layouten handlar om min fyrtioårsdag, som vi firade med mina föräldrar i Örebro. Eftersom jag var sent ute med att boka restaurang fick det bli Svampen som visade sig vara det perfekta valet. Vi hade aldrig varit där tidigare så det kändes lite annorlunda och nytt att äta sådär högt över marken. På vägen ut tog vi ett gäng informationsfoldrar och i ett av dem fanns en minibild på de första hissbiljetterna som såldes ungefär tio år innan jag föddes, när Svampen invigdes. Biljetterna i foldern fotade jag av och printade ut. Resultatet blev just sådär gammalt och slitet som jag ville ha det.

Inga kommentarer: