onsdag 17 augusti 2016

ATC-parad i temat "Färgpalett - Dörr"

Då var det dags för visning av era ATC till utmaningen med tema att följa ett färgschema.
Det verkar som att det var ett klurigt tema men det blev ett litet gäng fina ATC ändå:

**********

1. Annika Hedre skriver " jag hade flera idéer denna gång men tyvärr vill inte mina händer samma sak som min hjärna." Har ni också upplevt det?
Till slut blev det ändå ett litet ”Lapptäcke” , som hon sysslat med en hel del för rätt många år sen. Annika har använt cardstock, några små blomstansar och paljetter.























**********

2. Jenny Sundström hade också problem med att hitta någon idé, men till slut lossnade det och ut kom detta fina ATC. Lager på lager av stämplar och en fin och tänkvärd text.























**********

3. Åsa Blomgren hade också svårt att hitta någon lämplig idé men kom sedan på att någon med sjöhistoria kunde vara lämpligt. Stämplat fina sjöhästar som hon sedan färglagt med Spectrum pennor, satt dem på 3D kuddar. Embossade bubblor med lite Glossy, och klippt ut lite sjögräs. Lite fler bubblor med hjälp av två sorters håltagare.

Åsa kallar dem " Havet är djupt"
























**********

4. Charlotta Johansson beskriver också problemet med att få en idé och t o m ett försök som hamnade i papperskorgen. Till slut blev det ett ATC som hon kallar "Pardörr". Botten är av grön cardstock, ett mönstrat papper i orange med beige prickar. Dörren hittade Charlotta i en tidning. 























**********

Jag hoppas att nästa utmaning "Steampunk" känns bättre och att idéerna kommer lättare till er.
Ni hittar information om den utmaningen om ni klickar HÄR

Ha en riktigt skön sensommar så "ses" vi i mitten på september.

/ Marie

Inga kommentarer: